miercuri, 13 aprilie 2016

Afla care este solutia pentru dermatita la copii



Problemele copiilor mici

A fost odată ca niciodată o fetiță de 2 anișori. Ea era tare frumoasă, cu părul de culoarea grâului și cu ochii de un albastru precum al celei mai pure ape. Zâmbetul și energia micuței erau oaza de fericire a mamei ei, care pe lângă neajunsuri reușea să fie fericită alături de copila sa. Dar într-o zi micuța se îmbolnavi subit și nici-un doctor nu își putea da seama de unde venea suferința micuței. După încă o zi obositoare, seara se așeză în fața calculatorului și găsi afla de aici care este solutia pentru dermatita la copii.
img01După nu prea lungi căutări pe site-ul www.vindecadai.ro, femeia găsi totul despre cartea  ”Vindecă natural dermatita atopică, alergiile și intoleranțele alimentare ale copilului tău”  Pe fața femeii se așternu un zâmbet, o rază de speranță ce părea că nu mai apare. Astfel, femeia citi pe îndelete cartea și realiză că micuța ei suferea de dermatită, iar cartea îi dădea și indicațiile pentru a își vindeca îngerașul. După citirea cu atenție a întregii cărți a aflat foarte multe lucruri despre alergiile respiratorii, alergiile alimentare și despre remediiile naturale de reechilibrare a organismului  ce pot înlocui medicația convențională, cu destul succes.  Așa a aflat de analizele ce sunt recomandate în diagnisticarea DAI, de rolul enzimelor digestive în ameliorarea bolii și care sunt acestea. Dar cel mai mult a fost interesată de tratamentul igieno-dietetic naturopat și mai ales de protocolul nutrițional antiinflamator ce trebuia să fie perfect adaptat sensibilităților DAI.

 Afla care este solutia pentru dermatita la copii cu ajutorul vindecadai.ro


Intră și tu pe www.vindecadai.ro  afla care este solutia pentru dermatita la copii și protejează-ți copilul cu toate informațiile ce le găsești într-o astfel de carte magică. De aici vei afla că în general medcamentele convenționale îndepărtează de multe ori doar simptomele bolilor și nu acționează asupra cauzei ce a declanșat boala. Apoi vei afla de la autori că filozofia lor constă în ”refacerea microflorei intestinale”, prin ea se va produce o schimbare pozitivă în viața copilului tău.
Aplicând cu sfințenie tot ce a aflat din această minunată carte, având în vedere că în urma analizelor făcute diagnosticul de dermatită a fetiței s-a confirmat, mama a văzut cu proprii ochi schimbarea în bine a stării micuței.
După ce fata s-a însănătoșit, mama a dorit să ia legătura cu autorii cărții și să le mulțumească pentru darul lor de a scrie dar și pentru că au creat o carte ce poate salva vieți .
După ce a luat legătura cu autorii : Ingrid Bălan și Dumitru Bălan aceasta le-a mulțumit și drept răsplată le-a recomandat tuturor această carte magică ”Vindecă natural dermatita atopică, alergiile și intoleranțele alimentare ale copilului tău”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu